Aktualnosti
 
Barka
 
Info
 
Kontakt
 
Linkovi
 
Impressum
 
 
   
Glavna  
   
   
   
   
   
   
   
© K_com Dtg Ltd 2007.
 
   
  Izvještaji  
 
Snježana Vlahović
Zlatna Misa mons. Josipa Frkina
 

1. srpnja ove godine, naš dobro poznati mons. dekan, vlč. Josip Frkin, slavio je 50 godina svoga svečeništva, odnosno Zlatnu misu u Župi Navještenja Bl. Dj. Marije u Velikoj Gorici.
Na svečanoj svetoj misi prisustvovalo je oko trideset svećenika među kojima je i župnik jedne župe u Italiji te svećenik iz Slovenije!

Geslo: S Marijom ljubiti Crkvu do kraja govori nam o predanosti i požrtvovnosti našeg zlatomisnika Josipa koji je mnogo toga učinio, ne samo za svoju župu, nego za svaku osobu pojedinačno. Svojim vodstvom, ustrajnošću i pobožnošću utkao je u nama još jaču vjeru i nepokolebljivost, da možemo još spremnije i sa otvorenim srcem slijediti i voljeti našeg Gospodina!!!

Dragi zlatomisniče, hvala ti na svemu što si učinio i što činiš za svoje vjernike! Neka te Bog blagoslovi i čuva na tvom putu!

 
 
Čestitka kardinala Josipa Bozanića
         

Prečasni Gospodine!

Zahvaljujući Bogu za Vaše odano i vjerno svećeništvo služenje srdačno Vam čestitam 50. obljetnicu misništva.
Drago mi je što ćete svoju Zlatnu Misu slaviti u zajedništvu s vjernicima župe Navještenja Blažene Djevice Marije u Velikoj Gorici. Neka Gospodin izlije obilje svoga Duha na Vas, a svojim blagoslovom obdari sve generacije dragih vjernika povjerenih Vašoj pastoralnoj brizi. Molim Gospodina da svojim nesebičnim služenjem i dalje učvršćujete vjernike na putu kršćanskog života.
Izražavam Vam ovom prigodom svoju blizinu i zajedništvo te od srca zazivljem na Vas blagoslov Trojedinog Boga i zagovor Marije, Majke Crkve i blaženog Alojzija Stepinca.

Srdačno Vas u Gospodinu pozdravlja,
Kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački