Aktualnosti
 
Barka
 
Info
 
Kontakt
 
Linkovi
 
Impressum
 
 
   
Glavna  
   
   
   
   
   
   
   
© K_com Dtg Ltd 2007.
 
   
  Izvještaji  
 
Snježana Vlahović
Zbor mladih "Trag u beskraju"
 

U nedjelju 7. listopada ove godine, župnu svetu misu u 11 sati svojim pjevanjem uljepšao je zbor mladih iz Donje Lomnice "Trag u beskraju".

Mladi iz zbora djeluju u župi Sveta Tri Kralja koja obuhvaća tri naselja: Gradići, Petrovina i Donja Lomnica gdje se nalazi i sjedište župe i župni ured. Dvorana za mlade nalazi se u Gradićima.

Zajednica mladih "Trag u beskraju" osnovana je na jesen 2004.g. poslije 34. planinarskog križnog puta. Tada je na križnom par mladih, čuvši da mnoge župe imaju i službeno zajednice mladih odlučilo osnovati i u svojoj župi jednu takvu zajednicu.

Na početku je bila nekolicina mladih koji su dolazili na susrete u župni ured i na tim susretima dogovorili su osnivanje zajednice mladih i zbora mladih.

Ubrzo nakon osnivanja počinju pjevati na misama u župi, bdjenjima u kapelici sv. Lovre u Velikoj Gorici, a nastupaju i u sveučilištu u Velikoj Gorici kada je bio održan dobrotvorni koncert za obnavljanje crkve u Lomnici. Od tada raste broj članova zajednice i sada ih zna biti i preko 50 na susretima i događanjima. Prošle godine učlanili su se u sportska natjecanja, u KMNL (katolička malonogometna liga) i KOL (katolička odbojkaška liga).

Ovim putem zahvaljujem im na odazivu i na lijepom pjevanju, a kao što je rekao naš župnik – oni svoj trag nisu ostavili u nekom beskraju, nego su ga trajno zabilježili u našoj crkvi i cijeloj župi. Neka vas Bog uvijek vodi i prati na vašem životnom putu. Svojom pjesmom i dalje slavite našeg Gospodina.
Također zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli (u pripremi zakuske u župnoj dvorani za naše goste, na druženju i na čišćenju).

Bog vas blagoslovio!!!