Aktualnosti
 
Barka
 
Info
 
Kontakt
 
Linkovi
 
Impressum
 
 
   
Glavna  
   
   
   
   
   
   
   
© K_com Dtg Ltd 2007.
 
   
  Izvještaji  
 
  radovi učenika
  OŠ Velika Mlaka
Školski kutić
 
 

A kakvi su dojmovi naših osnovnoškolaca s priredbe povodom Majčinog dana, najbolje će nam otkriti njihove iskreno napisane riječi:

Bilo je dobro, nadam se da će tako biti i sljedeće godine. Bila je dobra ideja o priredbi za majke. (Ivan Antunović 7.a)
Bila sam presretna, ali kad smo došli na pozornicu, počela je trema, noge su mi se tresle. Ali na kraju je sve dobro prošlo i nadam se da će se ponoviti. (Iva Miličević)
Bilo mi je super, iako sam samo gledala. Znala sam da svako dijete s puno ljubavi recitira svojoj majci. Bilo je lijepo jer je bilo sunčano i htjela bih da tako bude i sljedeće godine. (Helena Kelava 7.a)
Bilo mi je drago što smo napokon organizirali priredbu za majčin dan. Najljepši prizor mi je bio kada sam vidjela one uzbuđene, iznenađene i radosne osmjehe svih mama koje su tamo bile. (Helena Horvatić)
Lijepo, super, cool, fora, zakon, ma predivno! Majčin dan rules! (Marta Matić 7.a)
Bilo mi je fakat super. To se ne može opisati. Dođite sljedeće godine pa ćete vidjeti. (Mirela Vraneš 7.a)
Na Majčinom danu mi je bilo jako lijepo. S puno truda smo organizirali priredbu, ali nije bilo teško jer smo to radili s puno ljubavi prema majkama. Mi smo se lijepo proveli, a nadam se i naše majke. Željela bih da se svake godine održava priredba za Majčin dan. (Manda Flegar 5.a)
Na Majčinom danu bilo je jako lijepo. Moja mama i baka bile su sretne. Svidjelo mi se cvijeće koje smo priredili mamama i bakama i htjela bih da i druge godine bude priredba povodom Majčina dana. (Marija Martinović 5.a)
Za Majčin dan je bilo odlično, a čujem i da smo dobili sve moguće pohvale. Naime, Velikomlačani su mislili da ne možemo postići tako dobar uspjeh, ali Božjom snagom se sve može, čak i nemoguće. Ljudi su bili iznenađeni i jako, jako radosni. Sve u svemu bilo je jako lijepo. (Mateja Imamović 5.a)
Bilo mi je super na Majčin dan! Jedva čekam da opet dođe peti mjesec da opet bude priredba. Jako su mi se sviđali cvjetići koje smo mi djeca napravili za naše mame i bake. (Monika Č. 5.a)
Za Majčin dan bilo mi je lijepo. Jedva čekam da sljedeće godine opet bude. Mislim da su mame bile sretne i zadovoljne sa cvjetovima. (Josipa Mlinarić 5.a)