Aktualnosti
 
Barka
 
Info
 
Kontakt
 
Linkovi
 
Impressum
 
 
   
Glavna  
   
   
   
   
   
   
   
© K_com Dtg Ltd 2007.
 
   
  Izvještaji  
 
Snježana Vlahović
Majčin dan
 

13. svibnja, ove godine, prvi put u našoj župi priredili smo koncert povodom Majčina dana.Više od tridesetero djece aktivno se angažiralo i sudjelovalo te hrabro nastupilo na vanjskoj pozornici ispred crkve. Recitirali su razne pjesmice, a Zbor mladih naše župe svojom je pjesmom uljepšao taj svečani dan. Na kraju priredbe svako je dijete darovalo svojoj majci cvijet koji su napravili s ljubavlju na susretu koji se inače održava u našoj župnoj dvorani.

Drago mi je da su mame bile sretne i ponosne na svoju djecu što se vidjelo iz suza radosnica koje su potekle dok su njihova djeca recitirala. Bilo je lijepo gledati djecu kako trče svojim majkama, grle ih i pružaju im svoje cvjetiće. Mislim da je to jedan neopisiv trenutak: i za majke i za djecu.

Osmijeh puno znači, a ništa ne košta. Zagrljaj puno znači, a isto ništa ne košta. Koliko su jednostavne i male stvari nekada puno veće i vrjednije.

Eto, drage mame,
vi ste nas učile kako se na molitvu ruke sklapaju, kako se šapatom cvijeća pobožne molitve stapaju. Vi ste nam svoju sreću dale i život darovale. Zato vam sva djeca velika i mala još jedanput želi reći od SRCA HVALA.

Slike sa priredbe možete vidjeti na stranici župe (FOTOGALERIJA)